Logo

Lam / får i brunkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lam / får i brunkål

750 g fårebryst eller godt fåre/lammekød

smør eller margarine

1 hvidkål

salt

10 hele peberkorn

1 spsk sirup

Tilbehør: groft rugbrød, sennep

*

Skær kødet i store terninger og brun det kraftigt i smør eller marga­rine.

Tag det op.

Snit kålen groft og brun også den - eventuelt i flere omgange.

Læg kød og kål lagvis i en serveringsgryde og drys lidt salt og de knuste peberkorn mellem lagene.

Kog panden, der blev brugt til bruningen, af med 4 dl vand og tilsæt sirup.

Hæld det i gry­den og læg tætsluttende låg over.

Lad retten snurre for ret svag varme i 1½ -1¾ time - eller til kødet er godt mørt.

Server retten i gry­den og server groft rugbrød, syltede rødbeder, sennep og snaps til.

Madopskrift billede

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her