Logo

Lam i kål - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kogetid i trykkoger: 20 min.

# Ingredienser

1½ kg lammebryst, kølle eller bov
1 lille hvidkålshoved snittet groft
10-12 hele peberkorn
2 laurbærblade
groft salt
2 dl vand

* Tilberedning

Skær kødet i store stykker og kom dem i trykgryden skiftevis med den groftsnittede hvidkål.
Kom peberkorn, laurbærblade, salt og vand ved.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Kog retten i 20 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Smag til og server med groft brød og sennep til.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...
• Lammekølle med pommes Anna og fennikelsalatLammekølle kan spises hele året rundt, men særlig ofte i påsken. Du får her opskriften på...
• Lammegryde - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Katrineblommekage Den lune Katrineblommekage smager dejligt med iskoldt flødeskum til eller måske med en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!