Logo

Lam i karry og kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lam i karry og kanel

En krydret ret der varmer i kulden

 

1 spsk olie
1 ½ spsk karry
500 g lammekød i tern (bov eller kølle)
1 fed finthakket hvidløg
1 tsk stødt kanel
8-10 soltørrede tomater i strimler
2 løg i både
4 store gulerødder i skiver
½ lille selleri i tern
1 tsk salt
¼ tsk peber
½ savoykål i strimler
225 g champignoner i halve

Tilbehør: 4 dl parboiled ris med 50 g rosiner


Varm olien i en gryde, tilsæt karryen og svits den ved høj varme under omrøring i 20 sek.
Tilsæt lammekødet og sauter i 5 min.
Tilsæt hvidløg, kanel, soltørrede tomater, løg, gulerødder og selleri samt 2 ½ dl vand, salt og peber.

Bring retten i kog og kog ved svag varme under låg i ½ time.
Tilsæt savoykål og champignoner og kog ved svag varme til kødet er mørt, 15-20 min.
Server med kogte ris blandet med rosiner.

 

Grønsager pr. person: Ca. 350 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her