Logo

Lam i karry med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g lammemørbrad
1 løg
2 fed hvidløg
50 g smør
2 spsk karry
2 ½ dl vand
1 pakke frossen hel spinat
salt og peber

Svits finthakket løg og hvidløg i smør.
Strimler af lammemørbrad vendes med karry og tilsættes.

Lad det stege ca. 5 min., og tilsæt så vand og den optøede spinat, der er skåret lidt ud.
Lad retten simre ved svag varme, til kød og spinat er gennemvarmt.

Smag til med salt og peber.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?