150 g  hvide bønner 
500 g  hakket magert lammekød 
1 løg 
1 ds flåede hakkede tomater 
1 dl  bouillon 
1 fed hvidløg 
1 tsk  rosmarin 
1 squash (250 g) 
Salt, frisk kværnet sort peber 
Flûtes eller godt hvidt brød. 
Bønnerne udblødes i koldt vand natten over el. 6-8 timer, efter anvisning på pakningen. 
Hæld vandet fra, skyl bønnerne og kom dem i en skål med friskt vand. 
Sæt mikrofilm over og placer skålen i mikroovn ved 850 w i ca. ½ time. 
Tag bønnerne ud når færdig. 
Pil løget og skær det i både. 
Kom kød, løg, tomater og bouillon i en skål, krydr med knust hvidløg, rosmarin, salt og peber, rør grundigt. 
Sæt mikrofilm over og sæt skålen i mikroovn ved 850 watt i ca. 10 min. 
Skær squashen i terninger. 
Rør rundt i retten. 
Tilsæt squash og bønner. 
Sæt nu skålen, med det hele i, ind i mikroovnen ved 850 watt i 4 min. 
Serveres med godt hvidt brød.