Logo

Lam med basilikum og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g kartofler
3 løg
2 1/2 tsk salt
4 stor e fed hvidløg
2 dl kød eller grønsagsbouillon
1 kg dobbelt lammeryg eller lammebov
2-3 spsk frisk basilikum eller 1 spsk tørret
1 dl groft hakket persille

Skræl kartofler og løg.
Skær begge dele i skiver og læg dem lagvis i et smurt ovnfast fad.
drys med halvdelen af saltet

Pil de 4 fed hvidløg.
Hak dem groft og drys dem over kartoflerne.
Hæld bouillonen over.

Gnid kødet med resten af saltet og læg det oven på kartofler og løg.
Hak basilikummen fint og drys den over kødet.

Brun kødet ved 225 º i ca. 15 min.
Skru ned til 175 º og steg kødet videre i ca 1 time.
Lad stegen hvile under alufolie i 15 min.

Læg kødet på et skærebræt og skær det løs fra benene.
Skær kødet i skiver .
Læg skiver ne oven på kartoflerne og drys med hakket persille.
Serveres straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chili con carne med grov sellerimosLækker og nem opskrift på chili con carne med grov selleripuré. Chili con carne er en...
• Nakkekam med grønsagspuré 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farserede skovduerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommedessert - diabetikerHer er en opskrift på en rigtig nem og lækker dessert med blomme. Desserten laves med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os