Logo

Lam med grove grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg lammeryg
8-10 løg
4-6 hele hvidløg
12 majroer
4-5 tomater
3 citroner
4 kviste rosmarin
8 laurbærblade
vindruekerneolie
salt og peber

Glasering:
1 æggehvide
1 spsk dijonsennep
1 tsk provence-urter
salt og peber
2 spsk brødkrummer

Majroer og løg skrælles og skæres i kvarte. Toppen af de hele hvidløg skæres af, men den tørre skal blive på. Citronerne skæres i tykke skiver.

Grøntsagerne krydres med salt og peber inden de brunes med lammeryggen i en stor pande eller stegegryde.

Derpå steges kød, grønsager og urter ved 300ºC i 15 min. Fadet tages ud og kødet hviler i 15 min. Grøntsagerne holdes varme.

Glasering af stegen:
1 æggehvide piskes stiv og vendes med 1 spsk dijonsennep, 1 tsk provence-urter, salt og peber. Blandingen smøres på lammeryggen og 2 spsk brødkrummer drysses over.
Lammeryggen glaseres i ovnen til den er gylden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ising i rösti med pesto og svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt due med salat med æbler og selleriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalveschnitzel med squashsalatRå squash er gode i salat, især i ganske tynde skiver. Brug en kartoffelskræller eller en...
• Grillede bananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os