Logo

Lam med grove grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammeryg
8-10 løg
4-6 hele hvidløg
12 majroer
4-5 tomater
3 citroner
4 kviste rosmarin
8 laurbærblade
vindruekerneolie
salt og peber

Glasering:
1 æggehvide
1 spsk dijonsennep
1 tsk provence-urter
salt og peber
2 spsk brødkrummer

Majroer og løg skrælles og skæres i kvarte. Toppen af de hele hvidløg skæres af, men den tørre skal blive på. Citronerne skæres i tykke skiver.

Grøntsagerne krydres med salt og peber inden de brunes med lammeryggen i en stor pande eller stegegryde.

Derpå steges kød, grønsager og urter ved 300ºC i 15 min. Fadet tages ud og kødet hviler i 15 min. Grøntsagerne holdes varme.

Glasering af stegen:
1 æggehvide piskes stiv og vendes med 1 spsk dijonsennep, 1 tsk provence-urter, salt og peber. Blandingen smøres på lammeryggen og 2 spsk brødkrummer drysses over.
Lammeryggen glaseres i ovnen til den er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her