Logo

Lam med kartofler - Abbacchio al forno con patate

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 l hvidvin
1 lammekølle
10 fed hvidløg
4 kviste rosmarin
salt og peber
2 kg kartofler
2 dl olivenolie

Stik huller i lammets øverste del, fyld med hvidløg (5 fed) og krydderier.

Hæld olivenolie over.

Sættes i ovn ved 180ºC.

Når kødet har fået kulør vendes det, hvidvinen hældes over og stegningen fortsættes til vinen er næsten fordampet - ca 1 1/2 time.

Ovnstegte kartofler:
Kartoflerne skæres i store både.

Tør dem godt i et viskestykke og hæld dem i et ovnfast fad med resten af hvidløget, rosmarinen og masser af olie (feddene skal være hele, men knuste).

Salt og peber. Kartofler, krydderier og olie blandes godt.

Steges i ovnen ved 180ºC i ca 1 time.

Ryst fadet af og til under stegningen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Penne NapolitanaDette er en meget enkel måde at lave denne klassiske ret på. Nogle få ændringer gør at den...
• Gammeldags vildand m/flødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret kalvelever på sprød grønsagsbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosfragilite med blommekompot og mandelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os