Logo

Valnøddeis med appelsinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Is:
50 g valnødder
2 appelsiner, saft af
4 æggeblommer
75 g sukker
2 ½ dl piskefløde
 
Appelsinsalat:
50 g sukker
50 g valnødder
4 appelsiner (skal fra 2 og lameller fra 4)
 
Valnødderne hakkes, og saften fra appelsinerne hældes over.
Det trækker i et par timer.
Æggeblommer og sukker piskes sammen.
Fløden piskes let.
Valnødderne, æggemassen og fløden blandes, og det kommes i forme og fryses.
Appelsinsalat: Sukkeret smeltes på en pande.
Valnødderne kommes i og vendes rundt, til de er karamelagtige.
Valnødderne hældes på et stykke oliesmurt bagepapir og afkøles. Valnødderne snittes fint og blandes med fint snittet appelsinskal og appelsinstykker.
Anretning: Valnøddeisen skæres i skiver og pyntes med appelsinsalaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her