Logo

Valnødde-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æggeblommer
75 g sukker
½ liter piskefløde
2 spsk sukker
100 g valnødder
2 spsk portvin el. sherry
 
Æggeblommer og sukker piskes til en tyk æggesnaps.
Piskefløde og sukker piskes til tyk creme.
Bland forsigtigt æggesnaps og creme sammen, og tilsæt hakkede valnødder og portvin/sherry.
Hæld isen i en rund form, 22-24 cm i diameter, og sæt isen i fryseren i et døgn.
Rør under indfrysning.
Prøv at servere isen med pandekager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her