Logo

Valnødde-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æggeblommer
75 g sukker
½ liter piskefløde
2 spsk sukker
100 g valnødder
2 spsk portvin el. sherry
 
Æggeblommer og sukker piskes til en tyk æggesnaps.
Piskefløde og sukker piskes til tyk creme.
Bland forsigtigt æggesnaps og creme sammen, og tilsæt hakkede valnødder og portvin/sherry.
Hæld isen i en rund form, 22-24 cm i diameter, og sæt isen i fryseren i et døgn.
Rør under indfrysning.
Prøv at servere isen med pandekager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her