Logo

Valnødde-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 æggeblommer
75 g sukker
1/2 liter piskefløde
2 spsk sukker
100 g valnødder
2 spsk portvin el. sherry
 
Æggeblommer og sukker piskes til en tyk æggesnaps.
Piskefløde og sukker piskes til tyk creme.
Bland forsigtigt æggesnaps og creme sammen, og tilsæt hakkede valnødder og portvin/sherry.
Hæld isen i en rund form, 22-24 cm i diameter, og sæt isen i fryseren i et døgn.
Rør under indfrysning.
Prøv at servere isen med pandekager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber bagt med ingefær og marengslagDet søde punktum er en let, syrlig og krydret rabarberdessert
• Ferskner med amarettiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!