Logo

Valnøddeis med appelsinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Is:
50 g valnødder
2 appelsiner, saft af
4 æggeblommer
75 g sukker
2 1/2 dl piskefløde
 
Appelsinsalat:
50 g sukker
50 g valnødder
4 appelsiner (skal fra 2 og lameller fra 4)
 
Valnødderne hakkes, og saften fra appelsinerne hældes over.
Det trækker i et par timer.
Æggeblommer og sukker piskes sammen.
Fløden piskes let.
Valnødderne, æggemassen og fløden blandes, og det kommes i forme og fryses.
Appelsinsalat: Sukkeret smeltes på en pande.
Valnødderne kommes i og vendes rundt, til de er karamelagtige.
Valnødderne hældes på et stykke oliesmurt bagepapir og afkøles. Valnødderne snittes fint og blandes med fint snittet appelsinskal og appelsinstykker.
Anretning: Valnøddeisen skæres i skiver og pyntes med appelsinsalaten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommekage med mandel-smuldredejEn blommekage er rigtig lækker når det er sæson for danske blommer fra juli til oktober....
• Marineret lammebryst + KastaniemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cassata - isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommekage med mandel-smuldredejEn blommekage er rigtig lækker når det er sæson for danske blommer fra juli til oktober....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os