Logo

Valnøddeis med appelsinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Is:
50 g valnødder
2 appelsiner, saft af
4 æggeblommer
75 g sukker
2 1/2 dl piskefløde
 
Appelsinsalat:
50 g sukker
50 g valnødder
4 appelsiner (skal fra 2 og lameller fra 4)
 
Valnødderne hakkes, og saften fra appelsinerne hældes over.
Det trækker i et par timer.
Æggeblommer og sukker piskes sammen.
Fløden piskes let.
Valnødderne, æggemassen og fløden blandes, og det kommes i forme og fryses.
Appelsinsalat: Sukkeret smeltes på en pande.
Valnødderne kommes i og vendes rundt, til de er karamelagtige.
Valnødderne hældes på et stykke oliesmurt bagepapir og afkøles. Valnødderne snittes fint og blandes med fint snittet appelsinskal og appelsinstykker.
Anretning: Valnøddeisen skæres i skiver og pyntes med appelsinsalaten.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbergrød med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødefromage med appelsinsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Romfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-ingefærdessertRabarber og ingefær smager fantastisk sammen – Nem dessert med syre og sødme - syrligt og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os