Logo

Valnøddekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 30 min. Bundene er fryse-egnede

5 æg
100 g sukker
100 g valnøddekerner
40 g rasp
Fyld:
2 ½ dl piskefløde
4-5 spsk sherry
ca. 25 g valnøddekerner appelsinlameller

Pisk æggeblommerne godt med sukkeret.
Kom finthakkede eller malede valnøddekerner i sammen med raspen.
Pisk æggehviderne godt stive og vend dem i.
Kom dejen i en velsmurt springform, 22 cm i diam.
Bag kagen ved 200ºC i ca. 30 min.
Lad den svale og del den i to bunde.
Pisk fløden til let skum og vend sherry i sammen med grofthakkede valnøddekerner.
Læg det imellem og over bundene.
Pynt med hele valnøddekerner og appelsinlameller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her