Logo

Valnøddekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 30 min. Bundene er fryse-egnede

5 æg
100 g sukker
100 g valnøddekerner
40 g rasp
Fyld:
2 1/2 dl piskefløde
4-5 spsk sherry
ca. 25 g valnøddekerner appelsinlameller

Pisk æggeblommerne godt med sukkeret.
Kom finthakkede eller malede valnøddekerner i sammen med raspen.
Pisk æggehviderne godt stive og vend dem i.
Kom dejen i en velsmurt springform, 22 cm i diam.
Bag kagen ved 200ºC i ca. 30 min.
Lad den svale og del den i to bunde.
Pisk fløden til let skum og vend sherry i sammen med grofthakkede valnøddekerner.
Læg det imellem og over bundene.
Pynt med hele valnøddekerner og appelsinlameller.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærsoufflèEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikosfadAbrikosfad er en hurtig og let måde, at lave dessert på. Du kan forberede den dejlige...
• Æblekage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os