Logo

Valnøddemarengs med is og jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æggehvider
120 g sukker
1 tsk kanel
lidt citronsaft
50 g valnøddekerner
1 tsk Maizena
 
Pisk æggehviderne stive med 3-4 dråber citron.
Pisk halvdelen af sukkeret med til massen er sej og stiv.
Bland resten af sukkeret med Maizena, kanel og de hakkede valnødder
og vend det forsigtigt i marengsmassen.
På bagepapir sættes 5-6 kager med en diameter på 8-9 cm. og ca 2 cm
tykke.
Husk de bliver større under bagningen, giv plads imellem dem.
Bages ved 125ºC i ca 1 ½ time eller til de slipper bagepapiret og føles
hårde.
En god vaniljeis lægges på hver bund og der pyntes med masser af søde
jordbær i skiver.
Andre slags bærfrugt kan selvfølgelig også bruges.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?