Logo

Valnøddemarengs med is og jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggehvider
120 g sukker
1 tsk kanel
lidt citronsaft
50 g valnøddekerner
1 tsk Maizena
 
Pisk æggehviderne stive med 3-4 dråber citron.
Pisk halvdelen af sukkeret med til massen er sej og stiv.
Bland resten af sukkeret med Maizena, kanel og de hakkede valnødder
og vend det forsigtigt i marengsmassen.
På bagepapir sættes 5-6 kager med en diameter på 8-9 cm. og ca 2 cm
tykke.
Husk de bliver større under bagningen, giv plads imellem dem.
Bages ved 125ºC i ca 1 1/2 time eller til de slipper bagepapiret og føles
hårde.
En god vaniljeis lægges på hver bund og der pyntes med masser af søde
jordbær i skiver.
Andre slags bærfrugt kan selvfølgelig også bruges.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VaniljeparfaitTil denne opskrift på "støbt" is - professionelt kaldet parfait - skal du blot bruge en...
• Is-mousse med CointreauEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage - varm, nem En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VaniljeparfaitTil denne opskrift på "støbt" is - professionelt kaldet parfait - skal du blot bruge en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os