Logo

Valnøddeparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 gram sukker
½ dl vand
1 spsk vaniljesukker
2 spsk stødt kanel
3 æggeblommer
2 ½ piskefløde
50 gram hakkede valnødder
 
Sukker, vand, vaniljesukker og kanel koges sammen til sirup og køler derefter lidt af.
Æggeblommerne piskes hvide.
Sirupen røres forsigtigt sammen med æggeblommerne.
Fløden piskes let og blandes med valnødderne.
Piskefløden vendes i blandingen af sirup og æg.
Isen hældes i en form og stilles i fryseren i et døgn
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?