Logo

Valnøddeparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 gram sukker
1/2 dl vand
1 spsk vaniljesukker
2 spsk stødt kanel
3 æggeblommer
2 1/2 piskefløde
50 gram hakkede valnødder
 
Sukker, vand, vaniljesukker og kanel koges sammen til sirup og køler derefter lidt af.
Æggeblommerne piskes hvide.
Sirupen røres forsigtigt sammen med æggeblommerne.
Fløden piskes let og blandes med valnødderne.
Piskefløden vendes i blandingen af sirup og æg.
Isen hældes i en form og stilles i fryseren i et døgn
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flydende æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rombudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-galetterSkønne små portionstærter bagt uden form. Gem opskriften; den er også god med andre slags...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os