Logo

Valnøddeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
0.25 l sukkerblommer (pasteuriserede)
250 g flormelis
1 ½ l piskefløde
ca. 100 g hakket mørk chokolade
ca. 100 g hakkede valnødder
ca. ½ dl mørk rom
 
Sukkerblommerne piskes luftige med flormelis.
Fløden piskes let og begge dele vendes sammen med chokolade og valnødder.
Massen smages til med mørk rom, hældes i forme og fryses.
Isen pyntes med et lag marcipan samt flødeskum og bær.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her