Logo

Valnøddeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
0.25 l sukkerblommer (pasteuriserede)
250 g flormelis
1 ½ l piskefløde
ca. 100 g hakket mørk chokolade
ca. 100 g hakkede valnødder
ca. ½ dl mørk rom
 
Sukkerblommerne piskes luftige med flormelis.
Fløden piskes let og begge dele vendes sammen med chokolade og valnødder.
Massen smages til med mørk rom, hældes i forme og fryses.
Isen pyntes med et lag marcipan samt flødeskum og bær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dessertpandekager med cremeDessertpandekagerne serveres med en lækker jordbærcreme. Prøv den her! Opskriften er den...
• Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokoladeTiramisuens lækre, bløde konsistens har vi bevaret i denne nyfortolkning af den klassiske,...
• Fransk citronfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertpandekager med cremeDessertpandekagerne serveres med en lækker jordbærcreme. Prøv den her! Opskriften er den...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!