Logo

Valnøddefromage på hasselnøddebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



#

250 g valnødder
lidt sukker
natron / hjortetakssalt
4 dl piskefløde
8 stk æggeblommer
125 g sukker 
8 stk husblas 
1 ½ dl madeira
 
Hasselnøddebunde:
250 g hasselnødder
250 g sukker 
10 stk æggehvider
*


Hasselnøddebunde:

Hasselnødder og sukker blendes,
Æggehvider piskes stive, det hele blandes og hældes i en smurt springform, der er drysset med rasp/knust kiks.
Bages i 35 min ved 150 °C.

 
Smelt lidt sukker på panden, glaser valnødderne heri.

Drys med natron/hjortetakssalt, så bliver sukkeret helt luftigt.
Grovhak valnødderne.
Pisk fløden stiv.

Pisk 8 æggeblommer med 125 g sukker, til det er cremet.
Husblasen smeltes med madeiraen.
Flødeskummet og æggemassen blandes med de grovhakkede nødder og husblasen hældes i  - må ikke være for kold.
Det hældes i springform, over den kolde nøddebund, og stilles i køleskab min 4 timer. 
 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her