Logo

Lam med koriander i sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 udkernede, røde chili
2 potter koriander
Vegetabilsk olie til friture
500 g magert lammekød i skiver
1 løg i tynde skiver
1 spsk,soyasauce
50 g sammenpresset, brun farin
½ dl vand

Skær chilierne groft ud. Skær koriander stilke og -rødder i 3 cm lange stykker og riv bladtoppene i duske.
Varm olien op i en gryde og frituresteg chili og koriander sprøde.
Dryp af på fedtsugende papir.

Varm 1 spsk olie op i en wok eller stor sauter pande.
Tilsæt lam og løg og sauter det, til lammekødet er brunet.

Rør soyasauce, brun farin og vand i.
Skru ned for blusset og lynsteg ved moderat varme i 5 minutter, til saucen får en sirups agtig konsistens, og lammet er gennemstegt.
Bliver saucen for tør, tilsættes lidt vand.
af friturestegt
Server retten med drys chili og koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her