Logo

Lammebov i Marsalavin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lammebov
1/2 fl.italiensk Masalavin
1 kvisttimian
3 laurbærblade
2 løg
2 spsk koncentreret tomatpure
50 g smør
salt og peber

Hvis boven er frossen, skal den tø op i køleskabet 2 - 3 dage.

Rens den for overflødigt fedt og sener.
Anvend en gryde, der slutter tæt om boven.
Vend en klat smør i gryden, og brun nu boven, så den bliver fin brun over det hele.

Tag så boven op af gryden, og hæld Marsalavinen i.
Vær forsigtig - det kan godt stænke.
1,5 tsk salt kommes i, sammen med peber fra kværnen.
Løgene skæres i kvarte og kommes ved sammen med tomatpure.
Lad det koge op et øjeblik.

Læg boven i og lad den simre sagte i ca. 50 minutter.
Kødet skal være så mørt, at det løsner sig fra benet.
Boven tages forsigtigt op, og kogesuppen sies til sauce.

Smag til med salt og peber.
Kom eventuel lidt piskefløde ved.
Jævn med lys sauceejævner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kogt torsk med sennepsauceTorsken serveres med kogte kartofler og sennepssauce samt hakkede kogte æg, ristede...
• TyttebærbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling og pasta med svampe - dejlig opskrift fra madABC.dkVed at bruge tørrede svampe bliver smagen lidt "vild" selvom det ikke er svampesæson lige...
• Ismousse med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os