Logo

Lammebov med flødeost 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1500 g lammebov med ben
salt og peber
100 g flødeost med urter
1 kg kartofler (gerne nye, hvis det er årstid)
2 dl bouillon

Lammeboven gnides med salt og peber og smøres med flødeost.

Kartoflerne skæres i tynde skiver, som fordeles i bunden af en lille bradepande.

Bouillon hældes ved, og lammeboven lægges på en rist over kartoflerne. Stilles i ovnen ca. 1 time ved 200ºC, til kød og kartofler er mørt.

Kødet skæres i skiver og serveres med kartoflerne.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Forel med mandeldækkeEnklere end dette kan det ikke blive. Mandler, rasp og citron lokker de bedste...
• Pirogger med krabbe- og svinekødOpskriften til pirogger stammer oprindeligt fra Rusland. Indholdet kan laves på mange...
• Gratineret spinat med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Choko-mynte kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os