Logo

Lammebov med karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammebov
3 løg
2 gulerødder
en stilk selleri
6 hvide peberkorn
karry
120 g hvedemel

Det er vigtigt at lammekødet er helt optøet inden stegning, ellers opnår kødet ikke den fulde mørhed.
Optøes 24 timer ved stuetemperatur eller 2 dage i køleskab.

Bedste stegetemperatur er 200 °C.
En lammebov med eller uden ben sættes over ilden sammen med 2 løg, 2 gulerødder, en stilk selleri, 6 hvide peberkort og lidt salt.
Den koges i ca. 1 time og et kvarter, eller steges i ovnen.

Lad 1 stk finthakket løg tage farve i 150 g smeltet smør på en pande, og strø 1 spsk karry på.
Drys straks derefter de ca. 120 g hvedemel over og jævn den siede bouillon dermed.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her