Logo

Lammebov med kikærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g lammebov, udbenet
½ tsk salt
15 g margarine
150 g løg
4-5 tomater (evt. dåser)
2 dl vand
¼ tsk salvie
½ tsk merian
½ tsk salt
Peber

Kikærterne lægges i blød i koldt vand i 8-10 timer.
Lammeboven gnides med salt og brunes i en gryde med margarine. Løgene skæres i tern og svitses med.
Tomaterne skoldes, flås og skæres i både. Tomaterne kommes i gryden, (dåsetomater uden væde). Vand, krydderier, salt og udblødte kikærter tilsættes, og retten småkoger under låg 1-1 ¼ time til kødet er mørt.
Boven tages op og hviler indpakket i alufolie ca. 10 min.
Grøntsagssaucen koges evt. lidt ind og smages til med salt og peber. Boven skæres i skiver og serveres med grønsagssaucen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling i Coca-ColaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med røget sild og chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kødgryde klassiskDenne klassiske opskrift har vi tilpasset dagens mere sunde livsstil. Gryden er stadig...
• JordbærgranitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!