Logo

Lammebryst med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
12 stk lammebryst med ribben
4 tsk hakket persille
2 spsk hakket skalotteløg
2 små fed hvidløg, knust
2 tsk finthakket rosmarin
1 kop friske brødkrummer
40 g smeltet smør
salt og peber
brøndkarse til pynt

Bland persille, skalotteløg, hvidløg, rosmarin, brødkrummer og smør i en skål.

Drys lammekødet med salt og peber. Smelt smørret på panden og brun lammet jævnt.

Tildæk lammet med urteblandingen på en bageplade. Bag i 15 min. ved 220ºC. Tages herefter ud af ovnen og holdes varm i 10 min.

Skær lammet i skiver. Arranger to stykker lam som et hjerte på tallerkenen.
Server med pandesauce og pynt med brøndkarse.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?