Logo

Lammebryst med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 stk lammebryst med ribben
4 tsk hakket persille
2 spsk hakket skalotteløg
2 små fed hvidløg, knust
2 tsk finthakket rosmarin
1 kop friske brødkrummer
40 g smeltet smør
salt og peber
brøndkarse til pynt

Bland persille, skalotteløg, hvidløg, rosmarin, brødkrummer og smør i en skål.

Drys lammekødet med salt og peber. Smelt smørret på panden og brun lammet jævnt.

Tildæk lammet med urteblandingen på en bageplade. Bag i 15 min. ved 220ºC. Tages herefter ud af ovnen og holdes varm i 10 min.

Skær lammet i skiver. Arranger to stykker lam som et hjerte på tallerkenen.
Server med pandesauce og pynt med brøndkarse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkeinderlår i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indiske frikadeller i yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags vildand m/flødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse kageDenne chokolademousse kage er ualmindelig lækker, cremet og fløjlsblød, og den kan pyntes...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os