Logo

Lammebryst med ostefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 udbenet lammebryst
salt
peber
150 g roquefort ost
2 spsk cognac eller kirsch
50 g valnødder
2 fed hvidløg
1 tsk tørret timian
4 spsk olie
¼ l bouillon
6 små porre
6 små gulerødder
1 bundt persille

Gnid kødet grundigt på begge sider med salt og peber. Rør osten smidig med cognac eller kirsch. Nøddekernerne hakkes groft og røres i osten. Hvidløg pilles og presses ud i ostecremen som krydres med timian.

Bred kødet ud med undersiden opad og bred ostecremen ud over kødet i et jævnt lag. Rul kødet sammen og snør med bomuldsgarn.

Varm olien op i en stegegryde, brun stegen godt og hæld bouillonen ved og lad stegen snurre for svag varme i 1 time.

Efter ½ times stegning kommes de klargjorte grønsager i gryden, og der drys ses med salt og peber. Inden servering drys ses med grofthakket persille.

Hertil passer kartoffelmos
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?