Logo

Lammebryst med ostefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 udbenet lammebryst
salt
peber
150 g roquefort ost
2 spsk cognac eller kirsch
50 g valnødder
2 fed hvidløg
1 tsk tørret timian
4 spsk olie
1/4 l bouillon
6 små porre
6 små gulerødder
1 bundt persille

Gnid kødet grundigt på begge sider med salt og peber. Rør osten smidig med cognac eller kirsch. Nøddekernerne hakkes groft og røres i osten. Hvidløg pilles og presses ud i ostecremen som krydres med timian.

Bred kødet ud med undersiden opad og bred ostecremen ud over kødet i et jævnt lag. Rul kødet sammen og snør med bomuldsgarn.

Varm olien op i en stegegryde, brun stegen godt og hæld bouillonen ved og lad stegen snurre for svag varme i 1 time.

Efter 1/2 times stegning kommes de klargjorte grønsager i gryden, og der drys ses med salt og peber. Inden servering drys ses med grofthakket persille.

Hertil passer kartoffelmos
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling med bacon 2Kylling kan ofte blive en lidt tør og kedelig ret, men her er den fyldt med æble og...
• Ørred, baconsvøbt med tomatsalsaServér fiskebøfferne med salsaen og et godt brød til som forret. Eller server kogte...
• Laks med pimentsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkoldskal med rugknasBrug en rest tørt rugbrød til lækkert knas til den sommerlige koldskål
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os