Logo

Lammeculotte med rosmarin-honningsky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 Lammeculotter
olivenolie
2 fedknust hvidløg
1 kvist frisk rosmarin
1 tsk honning
1 dl hvidvin
2 dl oksebouillon
1 spsk smør
salt
peber

Lammeculotter brunes i en stegegryde i olivenolie sammen med hvidløg. Kom rosmarin, honning hvidvin ved. Kog ind og tilsæt oksebouillon.
Læg låg på gryden og lad dem småstege ved svag varme i 15 minutter.

Tag culotterne op og lad dem hvile, mens skyen gøres klar. Si skyen, kog op og pisk smør i. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra honning.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskefrikadeller med picklesdressing.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pebermørbrad af dådyrEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte Hasselvænget koteletterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeis med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os