Logo

Lammeculotte med rosmarin-honningsky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 Lammeculotter
olivenolie
2 fedknust hvidløg
1 kvist frisk rosmarin
1 tsk honning
1 dl hvidvin
2 dl oksebouillon
1 spsk smør
salt
peber

Lammeculotter brunes i en stegegryde i olivenolie sammen med hvidløg. Kom rosmarin, honning hvidvin ved. Kog ind og tilsæt oksebouillon.
Læg låg på gryden og lad dem småstege ved svag varme i 15 minutter.

Tag culotterne op og lad dem hvile, mens skyen gøres klar. Si skyen, kog op og pisk smør i. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra honning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekarry med appelsincouscousOpskrift på en nem og lækker wokret, som også kan laves af strimler af okse- eller...
• Braiserede skrubber med æbler og porrerPrøv denne opskrift med fisk, som nem og lækker aftensmad til familien. Retten har en...
• Marineret struds i svampesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosfragilite med blommekompot og mandelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os