Logo

Lammeculotte med rosenkål, æbler, rodfrugtmos og timiansky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 Lammeculotte

1 persille rod 1 pastinak

1 selleri

4 store bage kartofler

200 g smør

2 dl sødmælk

Salt og peber

 

Lammeculotten ridses i fedtet og brunes godt af i smør på en varm pande og steges i ovnen i ca. 16 min i en 175°C varm ovn og trækker i mindst 20 min.

 

Kartoflerne skrælles og renses og koges i rigeligt vand, og når det er mørt skal det moses med smør, sødmælk og krydres med salt og peber

 

Dernæst ristes rosenkål på en pande med æbler i både.

Lamme culotten skæres i skiver og anrettes på mosen og rosen kålen og æbler og hældes henover.

Hertil kan serveres en timiansky (skysauce tilsmagt med timian).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?