Logo

Lammeculotte med rosenkål, æbler, rodfrugtmos og timiansky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 Lammeculotte

1 persille rod 1 pastinak

1 selleri

4 store bage kartofler

200 g smør

2 dl sødmælk

Salt og peber

 

Lammeculotten ridses i fedtet og brunes godt af i smør på en varm pande og steges i ovnen i ca. 16 min i en 175°C varm ovn og trækker i mindst 20 min.

 

Kartoflerne skrælles og renses og koges i rigeligt vand, og når det er mørt skal det moses med smør, sødmælk og krydres med salt og peber

 

Dernæst ristes rosenkål på en pande med æbler i både.

Lamme culotten skæres i skiver og anrettes på mosen og rosen kålen og æbler og hældes henover.

Hertil kan serveres en timiansky (skysauce tilsmagt med timian).

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrymarinerede kalkunspid med kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tagliatelle med LaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret kålsuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldeblomstrisottoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os