Logo

Lammeculotte med rosenkål, æbler, rodfrugtmos og timiansky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 Lammeculotte

1 persille rod 1 pastinak

1 selleri

4 store bage kartofler

200 g smør

2 dl sødmælk

Salt og peber

 

Lammeculotten ridses i fedtet og brunes godt af i smør på en varm pande og steges i ovnen i ca. 16 min i en 175°C varm ovn og trækker i mindst 20 min.

 

Kartoflerne skrælles og renses og koges i rigeligt vand, og når det er mørt skal det moses med smør, sødmælk og krydres med salt og peber

 

Dernæst ristes rosenkål på en pande med æbler i både.

Lamme culotten skæres i skiver og anrettes på mosen og rosen kålen og æbler og hældes henover.

Hertil kan serveres en timiansky (skysauce tilsmagt med timian).

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gullash med ægte ungarske tonerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesamstegt mørbrad med nem ostesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidvinsdampet stenbiderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisk parfait-lasagne i sprøde nøddeflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!