Logo

Lammeculotte med myntepesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammeculotte med myntepesto


En lammeculotte passer lige til to personer og så er den nem at tilberede. Udnyt ovnvarmen til tilbehøret: Vend skrubbede nye kartofler med lidt olie, salt og peber og bag dem i ovnen ca. 25 min. Peberfrugter skåret i både er også gode på den måde de skal blot have 10-20 min. efter tykkelse.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 25 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 lammeculotte (300 g eller 4 lammekoteletter)

1 håndfuld frisk mynte

1 håndfuld frisk basilikum

30 g valnøddekerner

1-2 fed hvidløg

3-4 spsk olie

1 tsk citronsaft (eller vineddike)

salt og peber

 

Tilbehør:

nye kartofler og grønsager

Tænd ovnen på 200 °C.

 

Krydr lammeculotten med salt og peber og brun den på en pande med olie.

Steg den færdig i ovnen (ca. 20 min).

Skyl mynte- og basilikumblade og tør dem.

Hak dem sammen med valnødder og hvidløg i en blender eller hurtighakker.

Tilsæt olien i en tynd stråle og kør det jævnt.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

Skær kødet i tynde skiver og dryp pestoen over.

Server med nye kartofler (kogte eller stegt i ovnen) og grønsager.

 

TIPS: Vælger du koteletter, skal de steges på en varm pande (2-3 min. på hver side).

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?