
 
Vi har hentet
inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af
smag. 
Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: 2-4 timer. Stegetid: 25 min. Ikke fryseegnet. Opskriften er til 2
personer. Er du alene så halver portionen.
 
#
1 lammeculotte (300
g) 
salt og peber 
1-2 fed hvidløg
(knust) 
frisk timian 
olie 
 
Tilbehør: 
nye kartofler eller
kartoffelsalat 
grillstegte
grønsager 
tzatziki 
*
 
Rids fedtlaget på
kryds og tværs og gnid kød og fedt med salt og peber.
Læg kødet i en fryse
pose med hvidløg, timian (ca. 1 spsk) og olie. 
Luk posen og vend
rundt, til marinaden er fordelt. 
Læg det i køleskabet
2-4 timer. 
 
Tag kødet op af
marinaden og steg det på en middelvarm grill eller grillpande i 
alt 25-30 min. 
 
Server med
friskkogte nye kartofler eller en kartoffelsalat. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin