Logo

Lammecurry med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
450 g lammehals uden ben
4 tomater
1 kg frisk spinat
1 spsk korianderfrø
1 spsk spidskommen
1 løg
3 spsk ghee
1 kanel, hel
1 laurbærblad
5 nelliker
4 store, sorte kardemommekapsler
ca. 40 g frisk ingefær
5 fed hvidløg
2 rødechili
1 ½ dl vand
salt og peber
frisk lime

Skær kødet i terninger (ca. 5 x 5 cm).
Flå tomaterne og rens og skyl spinaten.
Stil den til afdrypning i et dørslag.
Stød koriander og spidskommen i en morter (eller en kværn).

Pil og hak løget.
Varm ghee’en op i en sauterpande og steg løget gyldent heri.
Tilsæt finthakket hvidløg, ingefær og chili samt kødet, de stødte og de hele krydderier.
Lad det stege lidt.

Hak tomaterne og tilsæt dem og lad retten stege i yderligere 6-7 min.
Hæld vandet ved, tilsæt lidt salt og peber og lad retten simre i 3 kvarters tid.

Hak spinaten groft og bland den i retten.
Lad den simre yderligere i 10 min.
Smag til med limesaft samt salt og peber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?