Logo

Lammefilet med Piperade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g lammefilet skåret af ryggen
2 gule peberfrugter
2 røde peberfrugter
2 løg
4 fed hvidløg
3 tomater
1 dl hvidvin
frisk rosmarin eller merian
salt og peber
olie

Pil løg og hvidløg, hak hvidløgene fint og skær løget i tynde strimler. Skyl peberfrugterne, fjern kerner og ribber og skær dem i strimler. Flå tomaterne og skær dem i firekanter.
Svits løgene i olie til de er klare på en sauterpande, tilsæt peberfrugter og hvidløg på, kom tomaterne og hvidvinen på panden og krydder med salt og peber. Piperaden smages til med de hakkede friske krydderurter.
Skær lammefileten i 2 cm tykke skiver og steg dem 2-3 minutter på hver side på en hed pande i olie og krydder med salt og peber.
Server lammefilet med Piperaden* til.
Tips:Man kan til sidst vende 3 sammenpiskede æg i Piperaden for at gøre den lidt mere fyldig, så kaldes den en baskisk omelet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grydestegt kalveklump med brøndkarseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rønde simrekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hellefisk på risbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FigensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os