Logo

Lammefileter med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 lammefileter
salt og peber
1+1 spsk smør
1 spsk olie
2 dl bouillon
3 spsk flødeost
300 g squash
1 fennikel
1 porre
1 lille rød peberfrugt

Skær alle grønsagerne i meget tynde skiver, høvl dem evt.
Krydr fileterne med salt og peber og brun dem på alle sider i 1 spsk smør og olien på panden.
Dæmp varmen og steg dem i 15 minutter i alt.
Vend dem jævnligt under stegningen.
Tag dem af panden og hæld bouillonen på.
Kog ind kort og tilsæt flødeosten.
Varm igennem og smag til.

Grønsager:
Rist grønsagerne i 1 spsk smør i en gryde.
Kom evt. lidt vand eller bouillon ved, så de ikke bruner.
Grønsagerne skal blot falde sammen.
Smag til med salt og peber.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?