Logo

Lammefileter med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 lammefileter
salt og peber
1+1 spsk smør
1 spsk olie
2 dl bouillon
3 spsk flødeost
300 g squash
1 fennikel
1 porre
1 lille rød peberfrugt

Skær alle grønsagerne i meget tynde skiver, høvl dem evt.
Krydr fileterne med salt og peber og brun dem på alle sider i 1 spsk smør og olien på panden.
Dæmp varmen og steg dem i 15 minutter i alt.
Vend dem jævnligt under stegningen.
Tag dem af panden og hæld bouillonen på.
Kog ind kort og tilsæt flødeosten.
Varm igennem og smag til.

Grønsager:
Rist grønsagerne i 1 spsk smør i en gryde.
Kom evt. lidt vand eller bouillon ved, så de ikke bruner.
Grønsagerne skal blot falde sammen.
Smag til med salt og peber.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags dådyrrygDådyr er i smagen meget mild og sammenlignes ofte med kalvekød. Dådyrkød har ofte et ydre...
• Rejer i hvidløgssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Græsk lammekølle på kuglegrillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cremeost med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os