Logo

Lammefrikadeller i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
750 g fårefars
2 store revet/finthakket løg
3 tsk finthakket persille
3 skiver brød, vendt i vand og vredet og tørret
friskkværnet peber
2 spsk hvedemel krydret med salt og peber
30 g smør
3 modne tomater, hakkede
1 kop suppe/vand

Bland fars, løg, persille, brød, løg, salt og peber sammen i en skål. Form farsen til frikadeller og vend dem i melet. Opvarm smørret på en pande og brun frikadellerne. Tilsæt tomater og suppevand, og lad retten simre under låg i 30 min.

Server med ris og mintsauce.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her