Logo

Lammefrikadeller i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g fårefars
2 store revet/finthakket løg
3 tsk finthakket persille
3 skiver brød, vendt i vand og vredet og tørret
friskkværnet peber
2 spsk hvedemel krydret med salt og peber
30 g smør
3 modne tomater, hakkede
1 kop suppe/vand

Bland fars, løg, persille, brød, løg, salt og peber sammen i en skål. Form farsen til frikadeller og vend dem i melet. Opvarm smørret på en pande og brun frikadellerne. Tilsæt tomater og suppevand, og lad retten simre under låg i 30 min.

Server med ris og mintsauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tournedos med kantarelsauce a la CremefineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med pinjekernerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Trykkoger - trykkogning af fiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert. bagt Spændende dessert med æbler, nøddekerner, kanel, sukker og rosines, der bages i ovn....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!