Logo

Lammefrikadeller i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g fårefars
2 store revet/finthakket løg
3 tsk finthakket persille
3 skiver brød, vendt i vand og vredet og tørret
friskkværnet peber
2 spsk hvedemel krydret med salt og peber
30 g smør
3 modne tomater, hakkede
1 kop suppe/vand

Bland fars, løg, persille, brød, løg, salt og peber sammen i en skål. Form farsen til frikadeller og vend dem i melet. Opvarm smørret på en pande og brun frikadellerne. Tilsæt tomater og suppevand, og lad retten simre under låg i 30 min.

Server med ris og mintsauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brune bønner med stegt flæskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mexicansk pulled pork med adobosaucePulled Pork er en amerikansk ret fra sydstaterne. Den består af svinekød, som er...
• Dampede muslinger med basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banancremé isDenne fedtfattige banancreme is er utrolig lækker. Den laves lettest med ismaskine. Hvis...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!