Logo

Lammefrikadeller med broget tzatziki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket magert lammekød
Salt og peber
2 afskorpede grahamsbrødskiver
ca. 2 dl mælk
1 æg
1 tsk oregano
1 nip rosmarin
Evt. 1 presset hvidløgsfed
Olivenolie til stegning
 
Broget tzatziki:
Ca. 3 dl græsk yoghurt
1/4 blomkål
1 bundt radiser
1/2 agurk
Salt og peber
Hvidløg
 
Læg brødet i blød i mælken.
Rør kødet med salt, peber, brød, æg og krydderier til en tilpas fast fars. Form den til mindre frikadeller og steg dem i olie på en pande.
Riv agurk og radiser på det grove jern i foodprocessoren og knug dem fri for væde.
Hak blomkålen.
Rør grønsagerne med yoghurten og smag tzatzikien til med salt, peber og hvidløg.
Servér den til frikadellerne med grøn salat og flûtes til.
Tilbehør: Flûtes og grøn salat
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskefrikadeller med torskerognEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pebre med kalvekød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte kyllingelår - diabetikerSpis noget godt i aften - Kyllingelårene smager også dejligt med svampefyld
• Chokoladeispinde dyppet i chokolade med nøddedrysDet er ikke så svært, men kræver lidt planlægning at lave sine egne dejlige ispinde. Og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os