Logo

Lammefrikadeller med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hakket lammekød
1 dl kogt, moset kartoffel
1 dl mosede, flåede tomater
1 spsk finthakket løg
1 fed hvidløg
1 tsk salt
1 tsk timian
salt og peber
3 dl lammebouillon

Bland alle ingredienserne og form farsen til valnøddestore frikadeller.
Steges ved jævn varme til de er gyldne og gennemstegte.
Kog panden af med bouillon og jævn saucen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?