Logo

Lammekølle med hvide bøner og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille lammekølle eller 1 lammebov
Marinade:
½ dl olivenolie
1 storkvist rosmarin
3 fed hvidløg
salt
peber
150 g hvide bønner
1 løg
2 gulerødder
¼ selleri
4 fed hvidløg
1 pore
2 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon

Rids fedtsiden af lammekøllen og smør den med olie, knust hvidløg, rosmarin, salt og peber. Lad køllen marinere til dagen efter.
De hvide bønner udblødes i koldt vand i 8-12 timer.
Hak løg, gulerod, selleri, pore og hvidløg og svits det hele i lidt olie. Tilsæt de udblødte bønner, vin og bouillon, kog op og lad det koge stille i en time under låg. Tilsæt evt. mere væde. Læg ragouten i et ovnfast fad og læg lammekøllen på. Sæt det i en 180° C varm ovn i 50 minutter.
Lad kødet hvile i 20 minutter inden udskæring og kom bønner og grønsager i en skål og smag til med hakkede friske krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her