Logo

Lammekølle med løgsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 ½ kg lammekølle med ben
1 fed hvidløg
½ tsk st. nelliker
1 tsk salt
peber
2 appelsiner
300 g løg
1 dl vand

Sauce:
1 dl hvidvin
2 appelsiner
salt og peber

Lammekøllen gnides med hvidløg, nelliker, salt og peber og lægges i en lille bradepande.

Appelsinerne vaskes, den gule skal rives og smøres på lammekøllen. Appelsinerne presses, og saften hældes ved. Løgene pilles, skæres i både og lægges i bradepanden. Vand hældes ved.

Stilles i ovnen 1 ½ - 1 ¾ time ved 160ºC afhængig af hvor rosa man ønsker kødet.

Køllen pakkes i folie og hviler i ca. 20 min.

Stegeskyen med løg hældes i en gryde og skummes for fedt. Appelsinerne pilles, skæres i meget tynde både og kommes i gryden sammen med hvidvin.

Småkoger 3-4 min. og smages til med slat og peber.
Tips:De 2 appelsiner kan erstattes af 1 citron.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Raclette med mørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grydestegt kalveklump med brøndkarseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget ørred med pasta og citronsauceEn virkelig elegant ret: Den fine, cremede citronsauce til båndpastaen harmonerer perfekt...
• RabarberconsomméEr en dessert suppe der serveres kold og gerne med en skefuld flødeis eller sorbet.
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!