Logo

Lammekølle med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 lammekølle ca. 1 ½ kg
3 spsk persille
2 tsk salt
1 kg kartofler
3 dl bouillon
3 skiver franskbrød revet som krumme
3 fed presset hvidløg
4 spsk hakket persille
30 g smør

Køllen udbenes helt eller delvist.
Køllen fyldes med persille og lukkes med et par kødspid.
Lammekøllen gnides med salt.
Kartoflerne skæres i tynde skiver, der lægges taglagt i et ovnfast fad eller lille bradepande.
Bouillon hældes ved, og lammekøllen lægges på kartoflerne.
Stilles i ovnen ca. 45 min ved 160°C.
Franskbrødskrumme, hvidløg, citronsaft, persille og margarine røres sammen og smøres på kødet.
Stilles atter i ovnen ca. 45 min. ved 160°C.
Køllen trækker i ca. 20 min. indpakket i folie, inden den skæres i skiver.
Server kartoflerne til sammen med et groft brød f ex brydebrød og evt. grønsager som broccoli og citronskiver.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?