Logo

Lammekølle med svampe i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lammekølle
stødt ingefær
1 spsk sennep
5 dl fløde
salt, peber
250 g champignon
citronsaft
 
Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.
Gnid lammekøllen med salt, peber og ingefær og styg sennep på den.
Kom lammekøllen i stegesoen.
Hæld ca. 1 dl vand og 2 1/2 dl fløde ved.
Steg køllen under låg i ca. 2 timer ved 250ºC.
Kom de rensede og champignon i skiver ved sammen med lidt citronsaft
og lad dem koge i skyen i ca. 5 minutter.
Tag lammekøllen op.
Tilsæt noget mere fløde og jævn evt. saucen med hvedemel og smag den til.
Serveres med løse ris og tomatsalat.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling MarengoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Øl-brassieret oksebov med kartoffelmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laks med Pad Thai nudlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os