Logo

Lammekrebinetter med myntegulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g magert hakket lammekød
salt
peber
evt. 1/2 bdt skyllet hakket persille
1 stort bdt nye gulerødder
1 lille løg
15 g smør
2 dl fløde 13%
1 dl grønsagsbouillon
citronsaft
2 spsk friskhakkede mynteblade
kværnet peber

Ælt evt. kødet med godt skyllet, hakket persille.
Form 4 store krebinetter.
Brun dem på en tør teflonpande eller i meget lidt smør.
Krydr med salt og peber og steg dem ca. 4 minutter på hver side.

Pil og hak løget fint.
Skrab gulerødderne og skær dem i ikke for tykke skrå skiver .
Smelt smørret i en gryde og vend begge dele heri 2-3 minutter.

Hæld fløde og bouillon ved.
Det skal kun lige dække.
Lad det simre uden låg til gulerødderne er tilpas møre, ca. 8 minutter.
Dryp citronsaft i til fløden tykner.
Vend mynten i og smag til med peber og evt. salt. server til krebinetterne.

Husk kun at komme persille i hakket kød der skal spises samme dag
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nem spaghettigratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farseret kaninEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Paella fra ValenciaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MarmorfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os