Logo

Lammemedealjoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 lammemedaljoner af ryg eller kølle ca. 100g stk
1 tsk oreganog
2 fed hvidløg
150 g grønne oliven
8 småtomater
4 spsk smør
1 spsk olie
4 spsk bouillon
salt
peber

Medaljonnerne drysses med oregano og steges i 2 spsk smør på panden i 3 min. på hver side.
Kværn groft salt og peber over kødet, som holdes varmt, evt. pakket ind i alufolie.

På en anden pande gyldnes resten af smørret.
Her svitses det hakkede hvidløg et øjeblik.

Tomaterne skoldes i kogende vand, og skindet skrælles forsigtet af.
Derefter anbringes de ved siden af hinanden på panden.
Olien tilsættes, og tomaterne steges i 5 min. ved svag varme.
Tilsæt bouillon og oliven, lad det hele snurre i 3 min.
Smag tomatblandingen til med salt, peber og oregano og anret den omkring lammemedaljonerne.

Serveres med flødestuvede kartofler og salat.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?