Logo

Lammemedealjoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 lammemedaljoner af ryg eller kølle ca. 100g stk
1 tsk oreganog
2 fed hvidløg
150 g grønne oliven
8 småtomater
4 spsk smør
1 spsk olie
4 spsk bouillon
salt
peber

Medaljonnerne drysses med oregano og steges i 2 spsk smør på panden i 3 min. på hver side.
Kværn groft salt og peber over kødet, som holdes varmt, evt. pakket ind i alufolie.

På en anden pande gyldnes resten af smørret.
Her svitses det hakkede hvidløg et øjeblik.

Tomaterne skoldes i kogende vand, og skindet skrælles forsigtet af.
Derefter anbringes de ved siden af hinanden på panden.
Olien tilsættes, og tomaterne steges i 5 min. ved svag varme.
Tilsæt bouillon og oliven, lad det hele snurre i 3 min.
Smag tomatblandingen til med salt, peber og oregano og anret den omkring lammemedaljonerne.

Serveres med flødestuvede kartofler og salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Små tomattærter røde og guleI denne opskrift bruges lyst brød uden skorpe til bund i de små portionstærter med...
• Kalkun grillspid med kinesisk sur/sød sauce og risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt laks på røget kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbær sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!