Logo

Lammeryg stegt med rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stk lammeryg (2 ben i alt 120 gr pr stk)
1 hjerte
125 g lever
1 mørbrad
1 mini savoykål
8 små gulerødder
2 artiskokbunde
4 squash med blomst

Lammeryggene steges på en tør pande, med friske rosmarinkvist e, til fedtet er sprødt og gyldent. Krydr med salt og peber og læg yderligere nogle rosmarinkvist ene på ryggene. Sæt stegene i ovnen ved 185 º i 8 min. Hjertet brunes og sættes i ovnen i 5 min. Ryg og hjerte skal trække min. 15 minutter inden servering. Mørbraden og lever steges på panden og skal trække min. 10 minutter inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta vegetarisk symfoniEn symfoni af grønsager og ost kombineret med en delikat pasta gør denne ret til en...
• Fyldt kalkunbryst med kartoffelgratin og salatInviter familie og venner på dette dejlige fyldte kalkunbryst med fyld af grønsager, frisk...
• Pølse af perlehøne i Serrano og Karl JohanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandestegte blommer med kanel og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!