Logo

Lammespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g lyse rosiner
500 g fårefars
100 g smuldret franskbrødskrummer
1 æg
1 fed presset hvidløg
1 tsk stærk karry
1 tsk salt
½ tsk marsala
groftkværnet peber
1 løg

Rosinerne udblødes i vand i ca. 1 time og hældes til afdrypning i en sigte.

Kødet røres med rosiner, franskbrødskrumme, æg, hvidløg, salt og krydderier.
Løget skæres i tynde skiver.

Farsen formes til 8 aflange boller, der stikkes på 4 spid skiftevis med løgene.

Lægges på en rist over bradepanden.
Grilles ved 275ºC på midterste ovnribbe 5-7 min. på hver side.
Eller havegrill

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her