Logo

Lammetagine med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lammetagine med abrikoser

2 løg

3 spsk olivenolie

600 g lammekød

nogle safrantråde

1 tsk stødt kanel

1 tsk stødt koriander

1 tsk stødt spidskommen

3/4 l grønsagsbouillon

200 g tørrede abrikoser

200 g couscous

20 g smør

 

Pil løgene, og hak dem.

Varm 2 spsk olivenolie op i taginen og svits løgene heri.

Puds lammekødet af, og skær det i mundrette tern.

Kom det ned til løgene, og brun det godt overalt.

Tilsæt safrantråde, kanel, koriander og spidskommen, vend godt rundt og hæld grønsags­bouillonen ved.

Sæt låg på taginen og damp retten ved jævn temperatur i ca. 50-60 min, til kødet er mørt.

Halver imens de tørrede abrikoser, kom dem i taginen, og giv det hele yderligere 5 min.

Bring 1/2 l vand i kog i en gryde med lidt salt.

Tag gryden fra varmen, og rør couscoussen i.

Tilsæt smørklumper og damp det hele i 3 min ved svag varme, og rør undervejs i couscoussen med en gaffel.

Server couscoussen til lammetaginen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FadkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovngratinerede dyremedaljonerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flækket svinemørbrad med sennep og urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdejstærter med jordbær og vaniljecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os