Logo

Lammestuvning med bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
25 g spæk
2 lunser bacon, skåret i tern
8 perleløg
550 g lammekød, skåret i tern
1 fed hvidløg, knust
¼ kop hvedemel
3 ¾ kopper suppe/bouillon
bouquet garni
225 g tørrede bønner, sat i blød natten over
1 gulerod, snittet
1 stort løg, snittet
1 spsk tomatkoncentrat
1 spsk vineddike
1 spsk hakket persille, til pynt

Opvarm spækken i en gryde og tilsæt baconstykkerne (Gem flæskesværen til at stege bønnerne i) og perleløgene.
Når blandingen bliver brun fjernes den fra gryden.

I samme gryde, brun kødet og hæld halvdelen af fedtet fra, tilsæt hvidløg og hvedemel og rør rundt i 1 minut.
Tilsæt suppevandet og varm op til kogepunktet
Tilsæt krydderier og hæld overfladefedtet fra.
Tilsæt bouquet gami, og lad retten simre under låg i 1 ½ time.

Forvarm ovnen til 180°C.
Dræn bønnerne for vand og gem den overskydende væske.
Kom bønnerne i rent vand og varm op til kogepunktet.
Hæld vandet fra.
Kom bønnerne i et ovnfast fad med gulerod, løg, flæskesvær, tomatpasta og vineddike.
Tilsæt suppevandet og bag retten 1 time i ovnen.
Når bønnerne er bløde fjernes flæskesværene og retten krydres med salt og peber.

Mix kød og bønner og server retten drysset med persille.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her