Logo

Lammesteg med sauterede kartofler, pastinakmousse og persillerodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2000 g lammeryg, dobbelt
1 bdt persille
saft og skal af 1 citron
6 spsk olie
2 fed hvidløg
3 spsk rasp
salt
friskkværnet peber

Hak persillen og bland den med fintrevet citronskal, -saft, olie, knust hvidløg, rasp, salt og peber .

Rids fedtet på stegen i tern og læg lammeryggen i et smurt ovnfast fad.
Smør persillepastaen over hele stegen og sæt det i ovnen ved 200°.
Dryp lammeryggen med lidt suppe under stegningen. drys evt. med revet parmesa­nost 10 minutter før stegen er færdig. Den skal stege ca. 1 time, anvend et stegeter­mometer og tag stegen ud, når temperaturen viser 65-68°, så er stegen rosa. Lad den hvile 15 minutter før den skæres ud.

Skær kødet løs fra rygbenet og derefter fra ribbenene. Skær det i skiver , husk mørbra­den, og læg skiver ne tilbage på benet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her