Logo

Lammetagine med fennikel og daddel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Når gryden er i kog, passer maden sig selv, her til 4 pers.


1 rødløg i skiver,
1 fennikel i skiver,
2 fed hvidløg i skiver,
2 spsk olivenolie,
3/4 kg lammefilet eller -culotte i store tern,
1 tsk stødt ingefær,
2 tsk stødt koriander,
1 knsp cayennepeber,
1 knsp salt,
150 g dadler, udstenede og skåret i mindre stykker,
500 ml vand, friske korianderblade

Steg rødløg, fennikel og hvidløg i halvdelen af olivenolien i taginebunden.
Lad det få farve, og tag det fra.
Hæld resten af olivenolien på, og brun lammekødet.
Tilføj krydderier og salt, og steg videre et par minutter.
Kom grønsagerne tilbage i taginen samt dadlerne og halvdelen af vandet.
Vend godt rundt på det hele, inden låget lægges på.
Lad taginen simre i 2-2 1/2 time.
Rør rundt undervejs, og tilføj resten af vandet efter behov.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt lever med æbler og løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanin, stegt i gryde, med sennepEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjysk SurstegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• The ice-QueenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os