Logo

Lange med bacon- og løgkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g langefilet
smør
olie
salt
peber
150 g bacon
3 rødløg
1 tsk timian
2 1/2 dl æblejuice

Rist baconternene sprøde ved god varme i ca. 5 minutter. Skær rødløgene i både, tilsæt dem sammen med timian og lad stege i 1-2 minutter. Tilsæt æblejuice (eller æblemost) og lad kompotten koge i ca. 8 minutter.
Steg fisken i smør og olie 3-4 minutter på hver side, krydr med salt og peber under stegningen.

Servér med frisk pasta og brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SakkukSakkuk kan vel næsten kaldes for Fanøs "national ret". Retten har været lavet gennem...
• Honey Chili ChickenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sortøjebønner med champignonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rombudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os