Logo

Lange med bacon- og løgkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g langefilet
smør
olie
salt
peber
150 g bacon
3 rødløg
1 tsk timian
2 ½ dl æblejuice

Rist baconternene sprøde ved god varme i ca. 5 minutter. Skær rødløgene i både, tilsæt dem sammen med timian og lad stege i 1-2 minutter. Tilsæt æblejuice (eller æblemost) og lad kompotten koge i ca. 8 minutter.
Steg fisken i smør og olie 3-4 minutter på hver side, krydr med salt og peber under stegningen.

Servér med frisk pasta og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her