Logo

Langtidsstegt culotte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg culotte
salt, peber
 
Fjern senen på undersiden af culotten, så trækker den sig ikke så meget
sammen under stegningen.
Rids fedtlaget på culotten og snør stegen.
Snørringen giver en pænere steg.
Gnid culotten med salt og peber og læg den i en lille bradepande.
Brun den i ovnen ca. 10 minutter ved 250ºC.
Dæmp varmen og steg videre ved 100-120ºC i 1-1 ¼ time til et
stegetermometer viser 60-62ºC

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?