Logo

Lasagne for børn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lasagne for børn


#

Kødsauce:
2 spsk smør og olie
400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
4 finthakkede løg (ca. 200 g)
5 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 200 g)
2 dåser hakkede tomater (a ca. 400 g)
1 spsk sukker
21/2 tsk groft salt
friskkværnet peber

12 forkogte lasagneplader (ca. 200 g)
½ liter Karolines Køkken mornaysauce 5%
50 g Karolines Køkken pasta- & gratineringsost
21/2 spsk rasp

Tilbehør:
300 g grøn salat
240 g landbrød
*


Kødsauce: Varm smør- & rapsolien i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune.

Svits kødet i ca. 2 min., til det smuldrer og skifter farve.

Tilsæt løg og svits i ca. 2 min.

Tilsæt bladselleri og svits i yderligere ca. 2 min.

Tilsæt resten af ingredienserne og kog saucen ved jævn varme og uden låg i ca. 15 min. Smag kødsaucen til.

Del kødsaucen i 4 portioner og lasagnepladerne i 3 portioner.

Læg først en portion kødsauce i et smurt, ovnfast fad (ca. 5 x 19 x 31 cm).

Hæld ca. 1 ¼ dl MornaySauce over.

Dæk med en portion lasagneplader.

Fortsæt i nævnte rækkefølge - slut med MornaySauce.

Drys ost og rasp over og bag lasagnen midt i ovnen ca 35 min. ved 200°C.

Lad den trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Tips: Forkogte lasagneplader kan købes.  Fryseegnet: Nej


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (13 stemmer)
Siden er blevet set 9.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her