Logo

Lasagne 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 løg
2 fed hvidløg
olivenolie
500 g hakket oksekød
groft salt
1 tsk oksebouillon
2 ds flåede hakkede tomater
Lidt vand
1 spsk sukker
peber
oregano
basilikum
2 gulerødder
 
Bechamelsauce:
smør
hvedemel
ca ½ l mælk
1 ½ dl fløde
1 klump frisk mozzarella
smages til med muskat og salt
 
1 pose revet ost til at fordele mellem lagene
Lasagneplader
*

 
Svits løg og hvidløg i olien.
Tilsæt kødet og lad det svitse.

Tilsæt de resterende ingredienser (gulerødderne skal i hele) og lad det simre i 3 timer.
Ja det er rigtigt med 3 timer.
Spæd til med vand undervejs.
Mos gulerødderne og kom dem tilbage i kødsaucen.
Lav bechamelsaucen og læg lasagnen sammen og bag den ca 30 min ved 200 ºC.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her