Logo

Larssons låda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Larssons låda

750 g kogte kartofler

1 ds ansjosfileter eller andet spændende fyld

4 æg hårdkogte

friskkværnet pe­ber

2 spsk persille klippet

2 spsk purløg klippet

3 dl fløde

4 spsk rasp

3 spsk smør eller margarine

Tilbehør: rugbrød, grøn salat

*

Skær kartoflerne i skiver og læg dem lagvis i smurt, ildfast fad med de småt skårne ansjoser (eller hvad du nu har fundet på).

Drys hakkede æg, peber, persille og purløg mellem lagene - sørg for, at første og sidste lag bliver kartofler.

Hæld fløden over og drys med rasp.

Dryp med smeltet fedtstof og stil fadet i en 250°C varm ovn i 15-20 minutter.

Server rugbrød og grøn salat til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt due med salat med æbler og selleri 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalveschnitzel med ærtepuré og Stracciatella med forårsurterEn sprød kalveschnitzel har fået spidset smagen til med frisk ærtepuré.Stracciatella (fra...
• Svinekød bagt med kål og bønnerHer er en god og mættende simreret, der varmer på en kold vinterdag. Sæt bønnerne i blød...
• Svestkove Knedliky - Plum DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os