Logo

Larssons låda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Larssons låda

750 g kogte kartofler

1 ds ansjosfileter eller andet spændende fyld

4 æg hårdkogte

friskkværnet pe­ber

2 spsk persille klippet

2 spsk purløg klippet

3 dl fløde

4 spsk rasp

3 spsk smør eller margarine

Tilbehør: rugbrød, grøn salat

*

Skær kartoflerne i skiver og læg dem lagvis i smurt, ildfast fad med de småt skårne ansjoser (eller hvad du nu har fundet på).

Drys hakkede æg, peber, persille og purløg mellem lagene - sørg for, at første og sidste lag bliver kartofler.

Hæld fløden over og drys med rasp.

Dryp med smeltet fedtstof og stil fadet i en 250°C varm ovn i 15-20 minutter.

Server rugbrød og grøn salat til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.751 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her